+972 Magazine:

Nieuw

[Opinies]
Bas Levinsohn en Jaap Hamburger betogen dat een definitieve overeenkomst tussen Iran en o.a. de VS voor de wereld, de landen in de regio en in het bijzonder Israël een zeer positieve ontwikkeling zal zijn. "Juist de vrienden van Israël zouden blij moeten zijn met een overeenkomst met Iran."
[Blog]
Simcha de Vries blogt over de Palestijnse toetreding tot het Internationaal Strafhof, waarmee Palestina het 123e lid is geworden.
[EAJG activiteiten]
Van 29 april t/m 1 mei vindt de Culturele Conferentie 'What’s Art Got to Do with It' plaats in De Balie, mede georganiseerd door Een Ander Joods Geluid. 30 kunstenaars uit Israël, Palestina, Nederland en Vlaanderen gaan met elkaar in gesprek over de complexe relatie tussen de kunstsector, de overheid en het publiek.
[Opinies]
Het bestuur van Een Ander Joods Geluid wenst allen die vanavond Seideravond vieren een hele fijne avond, en Pesach Sameach!
[Opinies]
Vorige week ging Israël naar de stembussen om de 20e Knesset te kiezen. Hoewel de opiniepeilingen vooraf de Zionistische Unie als winnaar aanwezen, haalde de Likoed-partij van premier Netanyahu wederom de meerderheid. Een overzicht van de reacties.
[Blog]
Ronie Barel, Israëlische in Nederland, blogt over haar deelname aan de demonstratie tegen racisme en discriminatie op de Internationale dag tegen Racisme, en de noodzaak om er tegen te blijven vechten, "op elke mogelijke manier, en niet slechts één dag per jaar."
Culturele Conferentie


What's Art Got to Do With It?
29 april t/m 1 mei, De Balie