+972 Magazine:

Nieuw

[Blog]
Simcha de vries blogt over Gaza, de blokkade en de tweede scanner die Minister Koenders namens Nederland aan de Palestijnse Autoriteit cadeau mocht doen.
[Opinies]
Kairos Nederland Palestina en Vrienden van Sabeel sturen een open brief aan de Nederlandse kerken waarin zij aandacht vragen voor de aanvallen op christenen en kerken in Israël en de bezette Palestijnse gebieden.
[Opinies]
Jaap Hamburger schrijft waarom Een Ander Joods Geluid zowel tegen samenwerking als een stedenband tussen Amsterdam en Tel Aviv is. Hij stelt een alternatief reisprogramma samen langs in Tel Aviv gevestigde NGO's, als ACRI, Coalition of Women for Peace en Zochrot.
[Blog]
Stichting gate48, Platform voor Kritische Israëli’s in Nederland is vanwege een aantal redenen tegen samenwerking tussen Amsterdam en Tel Aviv. Lees dit blog en ontdek waarom.
[Opinies]
De stedenband die de gemeente Amsterdam wilde aangaan met Tel Aviv lijkt van de baan te zijn.
[Blog]
Markha Valenta schrijft naar aanleiding van de voorgenomen stedenband tussen Amsterdam en Tel Aviv een gastblog voor Een Ander Joods Geluid over een subtiele verschuiving in de gevoelswaarde, de warmte voor en identificatie met Israël.
Palestijnse kinderen Coalitie