+972 Magazine:

Nieuw

[Opinies]
De stedenband die de gemeente Amsterdam wilde aangaan met Tel Aviv lijkt van de baan te zijn.
[Blog]
Markha Valenta schrijft naar aanleiding van de voorgenomen stedenband tussen Amsterdam en Tel Aviv een gastblog voor Een Ander Joods Geluid over een subtiele verschuiving in de gevoelswaarde, de warmte voor en identificatie met Israël.
[Opinies]
Een Ander Joods Geluid is tegen de voorgenomen stedenband van de gemeente Amsterdam met Tel Aviv. Jaap Hamburger sprak de leden van de commissie Algemene Zaken toe.
[Blog]
De Israëlische Ronie Barel blogt over gescheiden bussen in de Westbank: "Terwijl veel politici vrezen voor het imago van de staat en bang zijn voor economische boycots, vergeten ze dat dit gaat over mensenlevens en negeren ze de situatie van Palestijnen in Israël."
[Factsheets]
Lees in dit factsheet meer over de achtergronden rondom etikettering, de reacties in Israël en Palestina hierover, en de stand van zaken in Nederland wat betreft etikettering van nederzettingenproducten.
[Blog]
Beate Zilversmidt woont in Israël en deed mee aan de tegendemonstratie in Jeruzalem op de 48ste Jeruzalem Dag. Voor EAJG blogt ze hierover.
Palestijnse kinderen Coalitie