+972 Magazine:

Nieuw

[EAJG activiteiten]
Op 11 november vond in de Nieuwe Liefde het jaarlijkse Israël-Palestinadebat 2015 plaats, georganiseerd door de Leonhard Wolterstichting in samenwerking met Een Ander Joods Geluid en de Nieuwe Liefde. Het onderwerp, één of twee staten, bracht flink wat mensen op de been.
[EAJG activiteiten]
De burgemeester van Leiden, de heer Lenferink, opende donderdag 19 november de tentonstelling 'Dit was mijn slaapkamer' met foto's van Anne Paq van kinderen in Gaza in hun kapot geschoten slaapkamers.
[Persberichten]
In een brandbrief aan de Tweede Kamer schrijft de Nederlandse Coalitie voor Palestijnse kinderen in Israëlische gevangenschap ernstige zorgen te hebben over de verslechterende situatie van Palestijnse kinderen.
[Blog]
Maaike Hoffer blogt vanuit Israël over de huidige situatie en de massale herdenking in Tel Aviv, 20 jaar na de moord op Yitzhak Rabin.
[Opinies]
De afgelopen weken hebben zich in Israël en Palestina gebeurtenissen voltrokken die in de Nederlandse media werden omschreven als het 'oplaaien van het geweld in Israël'. Het bestuur van Een Ander Joods Geluid schrijft erover.
[Blog]
Simcha de Vries blogt over Netanyahu, Rabin, de Oslo-akkoorden en partners voor vrede. Rabin werd deze week 20 jaar geleden vermoord werd door een joodse extremist.
Geen veilig, democratisch Israël zonder Palestijnse staat!