logo

Nieuw

[EAJG activiteiten]
In de zomer valt alles stil en gebeurt er niets? Nee hoor.
[Acties]
Jaap Hamburger en Max Wieselmann laten Sanne Wallis de Vries weten dat zij haar graag een hart onder de riem steken. Naar aanleiding van zangeres Netta's Songfestivalwinst voor Israël en de persiflage in het programma van Sanne Wallis de Vries.
[EAJG activiteiten]
Een Ander Joods Geluid, opgericht in 2001, was nooit van plan zich te richten op antisemitisme. Zeventien jaar later valt er ook voor EAJG niet aan dit onderwerp te ontkomen. Lees hier een update over recente ontwikkelingen en publicaties.
[Acties]
Het bloedbad in Gaza aan de vooravond van Pesach laat EAJG niet ongemerkt passeren. EAJG ondertekende de brief die 24 organisaties hebben gestuurd naar premier Rutte, minister Blok en de fractievoorzitters van de Eerste en de Tweede Kamer.
[Acties]
Hier zijn al onze reacties te vinden op het Joods Akkoord. Recent toegevoegd: Jaap Hamburgers opiniestuk in NRC Handelsblad van 30 maart.
[Acties]
De Palestijnse Kinderrechten Coalitie, waar EAJG deel van uitmaakt, is een petitie gestart om aandacht te vragen voor Palestijnse kinderen in Israëlische gevangenissen.

+972 Magazine:

Een Ander Joods Geluid neemt deel aan het publieke en politieke debat over Israël en Palestina. Door publicaties, het optreden in de media en het organiseren van bijeenkomsten wil EAJG bijdragen aan een rechtvaardige en vreedzame oplossing van het conflict.