logo

Bezoek de regio!

Reizen naar de regio

Een Ander Joods Geluid maakt voor u een selectie van alternatieve reizen naar Israël en de bezette Palestijnse gebieden. EAJG is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reisprogramma's.


Wat: Ontmoet Palestina reizen
Wanneer: 
zomer 2017
Waar: Palestina
Wie: Stichting Ontmoet Palestina
 

Ervaar de ongekende Palestijnse gastvrijheid, ontdek Jeruzalem, Nablus, Bethlehem, de Dode Zee, Jericho en Hebron en draag je steentje bij op de boerderij van de familie Nassar. Een reis naar Palestina staat voor een belevenis waarin inspirerende en leuke momenten worden afgewisseld met informatieve. We laten zien wat het betekent om te leven onder bezetting maar dat betekent niet dat er niet ontzettend veel gedanst en gelachen wordt. Onze vrienden zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Deze periode bieden we naast de standaard reis een nieuw type reis aan. Dezelfde ervaringen, maar dan met extra comfort. Zo slapen we in hotels en zal het fysiek minder inspannend zijn. De prijs van een basic reis is 875 euro. De comfort reis kost 1395 euro. Dit is inclusief vliegticket, verblijf, eten en uitstapjes. Als je zelf je eigen reis wilt samenstellen voor bijvoorbeeld je studievereniging, kerkgroep of vriendengroep etc. is dit ook mogelijk.

Data van de reizen:
18 augustus t/m 27 augustus – Basic
1 september t/m 10 september - Comfort
12 september t/m 21 september – Comfort
22 september t/m 1 oktober – Basic
13 oktober t/m 22 oktober – Basic
25 oktober t/m 3 november – Afhankelijk van aanmeldingen