Search
Close this search box.

Meedoen kan op verschillende manieren

Doneren

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn we afhankelijk van donaties. Wij stellen uw financiële bijdrage zeer op prijs. EAJG beschikt over de ANBI-status (fiscaal nr. 8100.63.931).

Zelf overmaken

Ondersteunt u de uitgangspunten van EAJG, meld u dan aan als ondersteuner. Zo helpt u de invloed en de aanwezigheid van EAJG in pers, politiek en publiek versterken. U doet dit door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Andere mogelijkheden

Met meer donateurs kan EAJG zijn stem vaker en harder laten horen. U kunt een donatie doen via de rode ‘doneerknop’ aan de zijkant van deze pagina, via de donatiemodule op deze website, of door het afgeven van een automatisch incasso (laat het ons weten via het contactformulier).

Meld je aan bij EAJG

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doneren

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn we afhankelijk van donaties. Wij stellen uw financiële bijdrage zeer op prijs. EAJG beschikt over de ANBI-status (fiscaal nr. 8100.63.931).

Wilt u niet online doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN rekeningnummer NL 84 INGB 0007401063 ten name van Een Ander Joods Geluid te Amsterdam. Mocht u een storting doen naar aanleiding van een actie die wij voeren, vermeld dan deze actie in de overschrijving.

Heeft u vragen over andere mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen, bijvoorbeeld in de vorm van een fiscaal aantrekkelijke schenkingsakte, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer. Ook zonder een financiële bijdrage kunt u ons steunen. Sluit u bij ons aan via: Aanmeld formulier