Meedoen kan op verschillende manieren

Help mee

Een Ander Joods Geluid kan alleen krachtig klinken met steun van mensen en organisaties, die de uitgangspunten van EAJG onderschrijven en aan zijn activiteiten willen bijdragen. Meedoen kan op verschillende manieren.

Ondersteun EAJG

Ondersteunt u de uitgangspunten van EAJG, meld u dan aan als ondersteuner. Zo helpt u de invloed en de aanwezigheid van EAJG in pers, politiek en publiek versterken. U doet dit door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Word donateur

Met meer donateurs kan EAJG zijn stem vaker en harder laten horen. U kunt een donatie doen via de rode ‘doneerknop’ aan de zijkant van deze pagina, via de donatiemodule op deze website, of door het afgeven van een automatisch incasso (laat het ons weten via het contactformulier).

Word vrijwilliger

EAJG is altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen denken en werken. Meld u aan als vrijwilliger via het aanmeldingsformulier.

Word actief

Regelmatig vraagt EAJG aandacht voor een specifiek onderwerp of een actie, waarvoor u zich individueel kan inzetten, bijvoorbeeld door het schrijven van een brief naar een gewetensbezwaarde in een Israëlische cel of het ondersteunen van een internationale oproep om de nederzettingenbouw te staken. Houd onze acties in de gaten!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de activiteiten van EAJG. Opgeven voor onze nieuwsbrief doet u door uw naam en email adres links onder op deze pagina in te vullen.

Bezoek de regio

Informeer uzelf door een (georganiseerd) bezoek te brengen aan Israël en Palestina.

Meld je aan bij EAJG

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doneren

Om ons werk te kunnen blijven doen zijn we afhankelijk van donaties. Wij stellen uw financiële bijdrage zeer op prijs. Elke bijdrage is welkom. EAJG beschikt over de ANBI-status (fiscaal nr. 8100.63.931).
Wilt u niet online doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN rekeningnummer NL 84 INGB 0007401063 ten name van Een Ander Joods Geluid te Amsterdam. Mocht u een storting doen naar aanleiding van een actie die wij voeren, vermeld dan deze actie in de overschrijving.

Heeft u vragen over andere mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen, bijvoorbeeld in de vorm van een fiscaal aantrekkelijke schenkingsakte, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer. Ook zonder een financiële bijdrage kunt u ons steunen. Sluit u bij ons aan via: Aanmeld formulier