logo

Meedoen

Een Ander Joods Geluid kan alleen krachtig klinken met steun van mensen en organisaties, die de uitgangspunten van EAJG onderschrijven en aan zijn activiteiten willen bijdragen. Meedoen kan op verschillende manieren.

  • Ondersteun EAJG: ondersteunt u de uitgangspunten van EAJG, meld u dan aan als ondersteuner. Zo helpt u de invloed en de aanwezigheid van EAJG in pers, politiek en publiek versterken. U doet dit door het aanmeldingsformulier in te vullen.
  • Word donateur: met meer donateurs kan EAJG zijn stem vaker en harder laten horen. U kunt een donatie doen via de rode 'doneerknop' aan de zijkant van deze pagina, via de donatiemodule op deze website, of door het afgeven van een automatisch incasso (laat het ons weten via het contactformulier).
  • Word vrijwilliger: EAJG is altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen denken en werken. Meld u aan als vrijwilliger via het aanmeldingsformulier.
  • Word actief: regelmatig vraagt EAJG aandacht voor een specifiek onderwerp of een actie, waarvoor u zich individueel kan inzetten, bijvoorbeeld door het schrijven van een brief naar een gewetensbezwaarde in een Israëlische cel of het ondersteunen van een internationale oproep om de nederzettingenbouw te staken. Houd onze acties in de gaten!
  • Nieuwsbrief: blijf op de hoogte van de activiteiten van EAJG. Opgeven voor onze nieuwsbrief doet u door uw naam en email adres links onder op deze pagina in te vullen.
  • Bezoek de regio: informeer uzelf door een (georganiseerd) bezoek te brengen aan Israël en Palestina.

Voor vragen neemt u contact op met ons kantoor: zie contactgegevens.